Psycholoog

Mijn naam is Jacolien Lensen – van der Maas. Ik ben getrouwd en gezegend met twee kinderen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden als psycholoog. Aan de universiteit heb ik eveneens mijn BAPD (Basis aantekening Psychodiagnostiek) behaald. Daarnaast ben ik als psycholoog aangesloten bij de CVPPP (Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten).

IMG_9688 bewerkt2

Als psycholoog werk ik vanuit de liefde voor de mensen en mijn bewogenheid met geestelijk lijden. Gedurende mijn werk heb ik meegelopen in het leven van jongeren en volwassenen. Ik heb van dichtbij mogen zien en horen hoe beschadigde mensen een weg naar herstel vonden.
Daarnaast heb ik in mijn werkervaring geleerd hoe theorie kan worden vertaald naar de praktijk van de unieke persoon met zijn of haar problemen. Het is voor mij belangrijk om hulp te bieden die aansluit bij het karakter en de behoefte van de persoon. Verder heb ik al vroeg een interesse en gedrevenheid voor relatietherapie ontwikkeld. De vaardigheden en kennis van relatietherapie heb ik ontwikkeld tijdens mijn stage en werk als psycholoog.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan op de volgende terreinen:

  • Kinder- en jeugdpsychiatrie, Gespecialiseerd Behandelcentrum en Woonvorm
  • Volwassen psychiatrie, Beschermde Woonvorm
  • Forensisch Centrum Teylingereind, Justitiële Jeugdinrichting
  • Pastoraat, aan jongeren tussen 14 – 18 jaar
  • Christelijke psychologen praktijk de Ichthusgroep, individuele therapie en relatietherapie
  • Individuele- en gezinsbegeleiding, aan jongeren met uiteenlopende problematiek o.a.: klassiek Autisme, Asperger, ADD,  PDD-NOS en gegeneraliseerde angststoornis.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s